Huolto Sähköpyöräsafarit
Takuu Valmistajan takuut
Ilmainen toimitus yli 1000€ tilauksille
info@edventures.fi 045 1632553 Arkisin 9.00-18.00

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri ja tietosuojaseloste.

Rekisterin pitäjä

Exado Oy (2826545-7)

Joonas Ollila

Rinnekuja 6

04130 Sipoo

Rekisterin nimi

Exado Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö tai yritys rekisteröitynyt edventures.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut edventures.fi:n verkkokaupasta tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Exado Oy:n (Edventures) asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Edventures.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Edventures.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Edventures.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

Edventures.fi verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Edventures.fi verkkokaupan asiakaspalveluun tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin pitämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Yrityksen Y-tunnus

Tietojen säilytysaika

Rekisteröityneen tietoja säilytetään kuusi vuotta viimeisen ostotapahtuman jälkeen, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Perusteena tietojen säilyttämiseen on tuotteiden takuuaika, joka on enimmillään kuusi vuotta.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Edventures.fi verkkokaupan ylläpidon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Edventures.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä. Rekisteröity saa tietonsa nähtäville pyynnöstä.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.